Factoring voor ZZP’ers

In Nederland zijn meer dan een miljoen ZZP’ers. Velen van hen hebben te maken met liquiditeitsproblemen. Voornamelijk omdat opdrachtgevers laat betalen. Factoring zorgt ervoor dat facturen sneller worden betaald. Steeds meer ZZP’ers kiezen dan ook voor deze oplossing. Factoring biedt oplossingen voor problemen waar praktisch alle ZZP’ers mee te maken hebben:

Lange betalingstermijnen
Na mijn eerste maandfactuur met een betaaltermijn van 45 dagen, heb ik nu na bijna tweeënhalve maand werken nog geen cent gezien.

Lastig debiteurenbeheer
Het continue zoeken naar die balans tussen de factuur betaald willen krijgen en de relatie met de opdrachtgever niet willen verstoren vreet energie die ik heel graag ergens anders in zou steken.

Onzekerheid van betaling
Wat gebeurt er als mijn opdrachtgever in betalingsproblemen raakt? Krijg ik dan nog mijn geld?

Beperkte mogelijkheden voor groei of investeringen
Als banken al willen praten over een financiering, krijg ik een eindeloze lijst met voorwaarden waar ik aan moet voldoen, duurt het lang voordat ik er daadwerkelijk over kan beschikken en is het niet mogelijk de financiering mee te laten bewegen met mijn business.

Factoring biedt een oplossing voor deze problemen.

  • Uw facturen worden binnen 24 uur betaald.
  • U voorkomt liquiditeitsproblemen.
  • U heeft de ruimte om u te richten op uw kernactiviteiten.
  • Uw vorderingen zijn voor 90% verzekerd.
  • Uw bedrijf kan in uw tempo groeien.

Daarom kiezen steeds meer ZZP’ers voor factoring.

Interesse?

Pin It on Pinterest

Share This